Portraits of Aviation

Ilmailukuvauksen kohteena ovat perinteisesti lentokoneet ja lentotoiminta.
Tällä kertaa kuusi suomalaista muotokuvaajaa on rohkeasti tarttunut teemaan, jossa ilmailuaiheen keskiössä on ihminen.
Portraits of Aviation -valokuvanäyttely on esillä kesäkuulle asti Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Hämeenlinnalaisen Mikaela Löfrothin, tamperelaisten Peero Lakasen ja Sami Reivisen sekä kuopiolaisten Petra Tiihosen, Sami Tirkkosen ja Tiina Mickelssonin näkemyksistä on design-pääkaupunkivuoden innoittamina syntynyt taidetta. Heidän muotokuvissaan ilmailu nähdään aivan uudenlaisesta näkökulmasta. Mukana on ilmailun glamouria, menneen ajan tyyliä ja futurismia.

Muotokuvanäyttely ovat osa lentoaseman design-vuoden tapahtumia ja Helsinki-Vantaan World Design Capital Helsinki 2012:n pääyhteistyökumppanuutta. Näyttelyn järjestävät yhteistyössä Finavia, Finnair, Ilmailutoimittajat ry, Kameralehti, Dialab ja Epson.

dialab_alias_studiot_helsinki_vantaa2.jpg